Autor |
Tre¶æ |
Nowe mo¿liwo¶ci |
|
Andre
ranga: Gracz
¦wiat: Karmazynowa Wyspa
08.09.2006 17:43:35 Ciekawe czy by siê Vex ucieszy³ jakbym teraz niechc±cy ten temat skasowa³ ^^ |
|
alex456
09.09.2006 10:05:15 nawet nie próbuj |
|
ranga:
09.09.2006 10:11:24 Vex dzisiaj na shoucie powiedzial ze nie czyta forum lokalnego xD |
|
Andre
09.09.2006 13:45:41 Bo vex w ogóle niewiele czyta :)
Idea - dorobiæ w profilu ramki "sprzedam" i "kupiê". Kto¶ mnie poprze? |
|
alex456
09.09.2006 13:54:50 ja cie popre XD i dodaæ wysukiwarke w profilach co by znajdywa³a i np wpisujesz pi³at i ci znajduje by³by - bo takrze tych co napisali ¿e kupi± znajdzie ale.... |
|
ranga:
09.09.2006 15:11:19 owszem, zrobieniu unikatowych komunikatów jest pracoch³onne a te które s± nie s± dzie³em adminow lecz zixxity, dlatego admini mog± zaprzêgn±æ kogo¶ do robory i niech wypisuj± normalne rpg-owe komunikaty.
Nikt nie czyta? - nie wydaje mi siê. Wiele ludzi to czyta, g³ównie ci którzy chodz± po eksplorze. Ja czytam ka¿dy a przynajmniej czyta³em bo obecnie powtarzaj± siê i znam wszystki na pamiêæ tak ¿e wystarcz± pierwsze s³owa abym wiedzia³ o co chodzi.
Tak wiêc komunikaty S¡ potrzebne (duuu¿a ilo¶æ). To co¶ na kszta³t przygód skoro admini jeszcze questów nie zrobili. |
|
alex456
09.09.2006 15:40:14 eeee tam po co komu komunikaty co nic nie daj± ........ |
|
ranga:
09.09.2006 16:51:34 jak to nic nie daj±? Chyba na eksplor nie chodzisz Czasami dadz± trochê expa, kasy, hp, PR lub zabior±. Raz trafi³em na 1000 exp i 2k z³ota w jednym komunikacie o jaki¶ podziemiach. Czasami zdarza siê dostaæ nawet PR
A je¶liby nawet nic nie dawa³y to nie rozumiem twoich textów "o co komunikaty co nic nie daj±". Cz³owieku to jest gra RPG a w grach tego typu W£ASNIE O TO CHODZI a nie o klikanie na ch³opców do bicia.. |
|
ranga:
17.09.2006 13:55:16 i odsetki w górê a nie ¿erowac na kredytach chce administracja, nied³ugo ¿eby kogo¶ zaatakowaæ trzeba bêdzie koda kupic |
|
alex456
17.09.2006 14:36:31 huxley nie wa¿ne co napisz± wa¿ne co dadz±..... |
|
Redzik
ranga: moderator
18.09.2006 00:42:17 Wyspy - Finalizacja tranzakcji
Opis: Budynki rozlokowywane s± losowo odpowiednio na danym terenie wyspy!
W tym miejscu jest juz wybudowany budynek! Wylosuj miejsce jeszcze raz!
Vex co to ma byc :| mozesz to sprawdzic ?
dzieki pozdro @ll |
|
ranga:
18.09.2006 15:06:26 Mo¿e ju¿ nie masz miejsca na wiêcej budynków? Ju¿ nie mo¿na stawiaæ kilku w tym samym miejscu, losuj dalej, ale najpierw upewnij siê czy masz jeszcze miejsce ;] |
|
Redzik
ranga: moderator
19.09.2006 10:47:57 tylko jak ja mam sie upewnic ? i malo mozliwe ze malo miescja, bo Osoba, ktora ma ta samoa wyspe ma chyba na niej ze 10-13 budynkow wiecej niz ja :| a jak mam losowac ? non stop naciskac kupuj ?
pozdro dzieki |
|
ranga:
22.09.2006 08:17:34 By³o by dobrze, ¿eby przy nicku postaci pisa³o czy ma siê na niej m¶ciciela - czasem siê niepotrzebnie lecze i umieram w szczêkach borusiP |
|
MiSiU
10.02.2007 20:06:34 ;]
|
|
ranga:
15.02.2007 20:19:08 WYSZUKIWARKA W BUTIKACH POWINNA BYC tak umiejscowiona jak obecnie wyglada park - czyli U GORY !!!!!!!!!!!!
o ile wyszukanie kilku rzeczy jest jeszcze do przelkniecia , to w przypadku kilkunastu mozna dostac "!@#$@$#!" i przy okazji bialej goraczki przesuwajac za kazdym razem cala strone
zapewne nie tylko ja dowiedzialam sie o samym istnieniu wyszukiwarki po ladnych paru dniach od chwili rozpoczecia zabawy z cc
nowi gracze najczesciej przez przypadek dowiaduja sie o jej istnieniu
natomiast starszym takie umiejscowienie takze uprosciloby zycie
|
|
ranga:
15.02.2007 20:24:50 a przy okazji
powinno zostac poprawione same wyszukiwanie / nie wiem moze kryterium nie 3 ale 2 liter + slowo zaczynajace sie od a nie zawierajace te litery/
przy wyszukiwaniu itemow posiadajacych w nazwie 2 litery tez mozna dostac @!#$@#
np postarajcie sie wyszukac zbroi pi lub ni i zobaczcie co wam wyskoczy ...;) |
|
ranga:
25.02.2007 19:22:57 czy istnieje mozliwosc wprowadzenia opcji WEZ POZYCZKE W BANKU - of course na procent i z pewnym limitem - albo pod zastaw stuffu
czessto w czasie gry okazuje sie ze brakuje ci glupich 10k do jakiegos zakupu i nie masz skad wziasc
jesli inni gracze np z klanu teraz sa i sa w stanie ci pomoc to super
ale czesto jest inaczej
i czesc graczy nie ma takich mozliwosci |
|
ranga:
25.02.2007 19:35:05 Z pozyczkami bylby klopot, bo stwarzaly by dosc spore pole do popisu dla oszustow - brac pozyczke na jednym koncie, kupowac sprzet, slac na inne etc etc. |
|
alex456
02.03.2007 22:27:12 a podaczas wyszukiwania w buikach wybierasz czego szukasz (miecz, zbroja, itd.) z jakimi parametrami (obrona, atak, lvl) i do jakiej ceny a to bêdzie wy¶wietla³o wszystkie oferty najtañsze tzn. ¿e jak s± 2 butiki z romane i w jednym za 120k a w 2 za 400k to sie wy¶wietli ten za 120k a jak wyszukasz z parametrami bardzie popularnymi bêdzie spis itemów tak jak w butiku ale bêd± mog³y byæ z ró¿nych sklepów to by u³atwi³o ¿ycie kupuj±cym i utrudni³o tym co s± w górze bo zamiast braæ pierwszy lepszy z jak±¶ cen± to bêdzie zawsze najtaniej chyba ¿e ceny bêd± równe to wtedy bêdzie z tego wy¿ej
jak kto¶ mnie zrozumia³ to gratulacje ^_^ |
|