Autor |
Tre¶æ |
Chamstwo!? |
Matijas
ranga: Gracz
¦wiat: Atlantis
Witom, Witom was drodzy gracze chcial bym poruszyæ problem chamstwa w grze... natomiast coraz czesciej siê widzi na shoucie s³owa typu:
"Omg ja leczê sobie kolesia a ty mi go zabijasz chamie!"
"We¼ ja bije typa miksami a ty mi go zabijasz, we¼ mi teraz oddaj miksturê"
"Zjad³em 5 witamin C ( przyk³adowo ) id±c na bossa a on mnie zaatakowa³ i co teraz?"
Wpad³em na pomys³ by wprowadziæ dwa dodatkowe podpunkty do regulaminu gry a brzmi± one nastêpuj±co :
p.p1 - Je¿eli kogo¶ bijê miksami i kto¶ mi tego gracza zaatakuje, mam prawo ¿±daæ zwrotu mojej mikstury lub kasy, w wysoko¶ci ceny rynkowej mikstury ( w sklepie pañstwowym ) je¿eli gracz nie zobowi±¿e siê oddaæ mi mojej mikstury mam prawo poprosiæ moderatora o zabranie kasy za miksturê ( w sklepie pañstwowym ) i przyznanie tej kasy mi bym móg³ sobie j± potem odkupiæ.
p.p2 - Je¿eli stoisz obok bossa masz przyk³adowo wci±gniête 10 x Wit C i kto¶ cie zaatakuje masz prawo ¿±daæ rekompensaty lub pieniêdzy po przez moderatora? NP. wit 600k sztuka i je¿eli kto¶ kto mnie zaatakowa³ nie zadeklaruje siê ich oddaæ MOD ma prawo na³o¿yæ na niego karê
- 6kk a dla mnie + 6kk jako rekompensata za stracone witaminy.
Czekam na wasze komentarze, ten post ma na celu wyeliminowanie chamstwa z gry.
Dziêkujê, wasz Matijas!
|
|
Ruten
¦wiat: Karmazynowa Wyspa
22.09.2010 20:22:18 Z witaminami C i przedmiotami ciê¿szego kalibru bezapelacyjnie wypada³oby siê zgodziæ.
Co do mikstur, to nie ¿artuj sobie. Jak kto¶ jest narwany i chce taki proceder odstawiaæ, to niech wstanie o 5 rano. |
|
HaT
22.09.2010 20:22:29 Dobre aa i jak tak to 24k moje MORGAN ! :D
VEX PROSZÊ CIÊ ZAAKCEPTUJ GATKI NA SK :D
|
|
HaT
22.09.2010 20:27:34 Ruten=Morgan i |
|
.:szajba:.
23.09.2010 15:36:42 witam sory ale to jest glupi pomysl tak jak kolega ruten co do mikstur to niech gracz atakuje sobie gracza jak nikogo nie ma ewentualnie moze sie dogadac z innymi graczami lecz nie musi :) poniewaz ja bede robic mkila przez caly dzien i nikt ma mnie nie atakowac bo robie mkilla??? a co do witamin to sie zupelnie nie zgadam to idzie sie na bossa nie chwalac sie innym graczom i to jak np: uzyles 12 witek a ja zaatakowalem to jest wylacznie twoja wina i strata witamin i vex nie powinien oddawac witamin !!! ani zadnej kary nakladanej na gracza atakujacego
pozdrawiam
.:szajba:. |
|
grubasswawa
26.09.2010 01:29:26 zupe³nie sie nie zgadzam . to jest gra i jakie kary. wystarczy zwyczajnie powiedziec i sie dogadac z innym graczem. |
|
alex456
18.11.2010 22:33:37 Nie uda³o siê? Jeste¶ cienias i to wy³±cznie twoja wina! Mo¿esz liczyæ na lito¶æ, ale nie nale¿y Ci siê ¿aden zwrot. Mo¿e jeszcze niech zwracaj± mi apteczki za zaatakowanie mnie, albo pr, gdy ubij± mnie podczas wychodzenia na explo? |
|
wyplat4
23.11.2010 00:00:48 pomysl jest absurdalny wrecz wyobraz sonie sytuacje gdy staje obok pola z bosem i tylko czekam na atak gracza potem robie lament ze wlasnie najadlem sie vitek itd no i wpada mi kasa od gracza ktory smial zaatakowac a ja spokojnie czekam na nastepnego durnia zeby mnie zaatakowal hehe lepszy biznes niz w banku w jeden dziem mozna sobie by bylo niezle eq kupic no i jeszcze kolejny szkopul co by bylo gdyby cie zaatakowal gracz bez kasy vex dolozyl by do interesu |
|